Новини

Тримата братя и Елтън Джон

Бакхус 13 февруари 2018, 17:07

Братята Рока от тризвездния El Celler de Can Roca в Жирона, два пъти печелил World’s Best Restaurant, ще приготвят менюто за партито на Елтън Джон в Лос Анджелис. То е едно от най-бляскавите събития в нощта на раздаването на наградите "Оскар" и е изцяло благотворително. На него ще има над 1000 души.

Купонът ще е на 4 март. Миналата година бяха събрани 7 милиона долара за Elton John AIDS Foundation (EJAF).

За вечерята, на която на живо се гледа церемонията "Оскар", със сигурност може да се очакват прочутите канелони по рецепта на майката на братята. Продуктите ще са от Испания и Калифорния. Миналата година автор на менюто беше Гордън Рамзи.

На партито ще има аукцион, очаква се и илюзионистът Дейвид Жар. Вечерята ще опитат Елън де Дженерис, Кара Делевин, Мишел Докъри, Даян Лейн, Куинси Джоунс, Леа Мишел, Джейн Сиймор, Кейти Пери, Елвис Костело, Трейси Емин, Даяна Крол и други.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK