Новини

Discover.Vino: Розово с възможност за мехурчета

Бакхус 03 май 2018, 17:51

Мехурчетата във виното са естествен и абсолютно сигурен начин за борба с лошото настроение, също както леките и неангажиращи розета. В това твърдение ще се убедите на 11 и 12 май в Интер Експо Център по време второто издание на Discover.Vino World, организирано от DiVino. По време на изложението-дегустация ще има две специални зони отделени за розовите и пенливи вина, където ще видите кои са най-новите тенденции, ще опитате и различни пенливи розета, както и ще видите какви нови розета и пенливи вина има на нашия пазар.

За два дни ще може да се дегустират над 600 вина, които ще представят главозамайващото разнообразие от типове, сортове и стилове вина от всички винарски региони на Земята.

Франция продължава да е световен лидер и по производство, и по консумация на розе, а водеща област е емблематичната Прованс. Прекрасни розета се правят и в много други страни по света и в това може да се убедите по време на Discover.Vino World.

Тази година организаторите ще предложат и редкия шанс да опитате десетки различни естествено пенливи вина. Независимо дали става дума за вино от Шампан, за испанската кава, за френския креман, италианските просеко и Франчакорта или португалски пенливи, удоволствието от хубавото пенливо вино е неповторимо.

Кога: 11 и 12 май 2018, петък и събота

Къде: София, Интер Експо Център, зала 5

Работно време:

11 май 2018, петък - 17:00 до 21:00 часа (вход с билети)
12 май 2018, събота - 12:00 до 20:00 часа (вход с билети)

Вход за 1 ден
19 лева с предварителна продажба във Vintageclub.bg

25 лева на място, пред зала 5 на Интер Експо Център

Вход за 2 дни
24 лева с предварителна продажба във Vintageclub.bg

30 лева на място, пред зала 5 на Интер Експо Център

Заедно с билета за Discover.Vino World – независимо дали е за 1 или за 2 дни – получавате електронна DiVino карта заредена с 15 кредита (1 кредит = 1 лев). Някои от вината ще се дегустират само срещу кредити. С тях може и да купувате подбрани храни и деликатеси в специалната зона, както и вина в магазин Casavino. Ще имате възможност при желание да добавяте допълнителни кредити в електронната си карта DiVino.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK