Новини

Брой 160: Бъдещето на храната

Бакхус 04 май 2018, 15:56
Новият пролетен брой на "Бакхус" е вече тук. Този път говорим за бъдещето на храната и кулинарната сцена. Вижте още какво ви очаква в страниците на нашето списание:

---
Можете да намерите "Бакхус" в
Inmedio, Relay, CASAVINO, Кауфланд, Билла, Фантастико, OMV

или го поръчайте на
[email protected] или на + 359 2 4615 349
Разговаряме с всички наградени в конкурса "Ресторант на годината 2017" и предизвикателствата пред всеки един от тях.

---
Можете да намерите "Бакхус" в
Inmedio, Relay, CASAVINO, Кауфланд, Билла, Фантастико, OMV

или го поръчайте на
[email protected] или на + 359 2 4615 349
Говорим за бъдещите кулинарни тенденции и как те вече променят пазара.

---
Можете да намерите "Бакхус" в
Inmedio, Relay, CASAVINO, Кауфланд, Билла, Фантастико, OMV

или го поръчайте на
[email protected] или на + 359 2 4615 349
Разходихме се из лозята на изба "Царев Брод", за да разберем каква е успешната формула на нейния винар по призвание Николай Кръстев.

---
Можете да намерите "Бакхус" в
Inmedio, Relay, CASAVINO, Кауфланд, Билла, Фантастико, OMV

или го поръчайте на
[email protected] или на + 359 2 4615 349
Продължихме да пътуваме и този път стигнахме до живописната южна Италия и очароващата красота на Пулия.

---
Можете да намерите "Бакхус" в
Inmedio, Relay, CASAVINO, Кауфланд, Билла, Фантастико, OMV

или го поръчайте на
[email protected] или на + 359 2 4615 349

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK