Новини

Малц. Зрял. Чист.

Бакхус 02 октомври 2018, 15:07

Думите "крафт" и "занаятчийски" обикновено свързваме с бирата. Но събития като "Чист. Зрял. Малц - Craft Spirits Taste" разширяват асоциациите ни. Заедно с DiVino ни предлагат дегустация на премиум крафт високоалкохолни напитки от Стария и Новия свят. В случая става дума за сложни, интересни, различни напитки, създадени от независими производители. И подобно на виното, всяка отразява своя тероар.

Затова основният фокус на дегустацията ще е върху произхода на питиетата. Ще можете да опитате премиум уиски от Шотландия, Ирландия, САЩ, Япония, Италия; арманяк и коняк от родината им Франция и джин с топ качество от Япония, Франция и Холандия. Ще пробвате и коктейли на основата на тези занаятчийски напитки.


Мястото е Cine Grand Park Center в Лозенец. Датата е 11 октомври, четвъртък, от 16:00 до 22:00 часа. Билетите струват 15 лева и може да си купите на място или онлайн.

Дегустационното количество е 15 милилитра. Струва си до последния.


С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK