Новини

DiVino.Taste 2018

Бакхус 08 октомври 2018, 19:12

23, 24, 25 ноември: това са датите на най-значимия форум за българско вино. Тази година мястото е зала 5 на Интер Експо Център София, който ще се превърне в най-голeмия дегустационен салон на България.

Традиционно, вече осма година, на DiVino.Taste си дават среща и най-малките, и най-големите в бранша, сомелиери и търговци на вино, ресторантьорите и крайните клиенти – винолюбители и ценители.

Тази година на събитието ще участват над 70 български винопроизводители, така че посетителите ще имат на разположение над 500 от най-добрите български вина. Всеки посетител ще има пряк контакт с хората, които стоят зад избите и ще може да опита и да се запознае с концепцията и философията им за вината. Всички те ще се продават в специално изградения за събитието магазин Casavino.

Окаквайте силна програма от майсторски класове с дегустации, интересни и полезни презентации. Сред тях са за елита на германските вина, за традиционните бели български сортове, за шампанското розе, за австралийския тероар, и за Грузия като люлка на виното. /Вижте пълната програма на taste.bg.

В гурме зоната ще има щандове с лека храна, деликатеси, и кафе.

Билетите за изложението вече са в продажба на Vintageclub.bg.


С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK