Новини

Софийски квартален Tour de Зарезан

Бакхус 07 февруари 2019, 10:53

За втора година празникът на виното в София ще бъде отбелязан със Софийски квартален Tour de Зарезан. Организиран от Българската Асоциация на Независимите Лозаро-винари, няколко магазина и заведения, целта на събитието е да популяризира българското вино. Тази година турът ще се проведе на 09.02 (събота) от 12 до 19 ч., а домакините ще са 5 обекта. Във всеки от тях любителите на българското вино ще имат възможност да се срещнат с представители на 19 членове на асоциацията, които ще разкажат повече за избите, работата си и ще представят 2 вина.

Посетилите празника ще имат възможност да опитат около 38 различни вина, а ако съберат печати от посетени четири локации по техен избор, ще могат да участват в томбола със страхотни винени награди. Може да разберете повече от фейсбук страницата на събитието тук.

Програма на събитието и участници:

Магазин само за Българско вино Vino Orenda Wine Shop - пл. Руски паметник, бул.Македония 50А /вход от към бул.Скобелев/:

Винарна Орбелия
Вила Терес
Шато де Берже
Трастена

Винен бар Grape Central - ул. Цар Самуил 45

Вила Мелник
Еолис Естейт
Заара Естейт
Винарна Мараш

Магазин за български сирена, деликатеси и вина Купаж - ул. Солунска 42

Боровица
Винарна Братанови
Винен проект Мелвино

Ресторант Бистрело - ул.княз Борис I №66

Винен проект Виа Верде
Вила Басареа
Винарна Кайнарджа
Биовинарна Орбелус
Шато Коларово

Магазин за Българско вино Enjoy Wine - ул. Цар Шишман 19

Вила Юстина
Винарна Присое
Винарна Рупел

Българската Асоциация на Независимите лозаро-винари е млада и активна организация с нестопанска цел, обединяваща лозаро-винари (предимно семейни предприятия) от различни райони на България, които правят всичко от А до Я: грижат се за лозето, берат гроздето, произвеждат виното, продават бутилките под собствено име/марка. Асоциацията е член на Европейската конфедерация на независимите лозари – CEVI

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK