Новини

Стани веган и ходи на безплатни концерти до живот

Бакхус 11 февруари 2019, 13:56

Бейонсе и Джей Зи излязоха със сериозна оферта към феновете си. Предложението им е безплатни билети за всичките им предстоящи концерти - заедно или поотделно. Условието - да прегърнете веганството. Певицата обяви това в Инстаграм. Проектът се казва The Greenprint Project, целта му е да мотивира хората да се ориентират към вегетарианството, което би намалило вредите върху околната среда.

Ако още сте заинтересувани: Бей и Джей ви предлагат различни варианти, и не изискват веднага да прегърнете веганската идеология и практика. На сайта на проекта са изредени различните възможности:

"Никога и нищо животинско в храненето ви", "Вегетарианско на закуска", "Вегетарианско на работа", "Две вегетариански през деня", "Понеделници без месо" и т.н., като певицата обявява, че нейният избор е вегетарианска закуска и безмесни понеделници. После само трябва да прибавите името и мейла си на сайта, и току виж ще сте спечелили безплатните концерти, ако сте късметлия на 22 май, когато ще се завърти томболата.

Дали може да излъжете, и да продължите да нагъвате пържоли? Да, очевидно. Идеята е, че посещавайки сайта, има шанс да бъдете зарибени с идеите му. И като се има предвид колко силен и влиятелен "бранд" е двойката, със сигурност инициативата им ще има ефект. Дори и без безплатните билети - достатъчно е дори само да обявят, че минават при вегетарианството.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK