С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Новини

Колко вида лед има?

Бакхус
18 Март 2019, 15:37
Share Tweet Pin it Share

ICE IS HOT

Колко вида лед има?
Как трябва да се използват когато правим или поръчваме коктейли?


Светът на леда е много по-голям, отколкото кристално кубче в чашата ни и се оказва, че има какво да учим.

Научете от Лорета Тоска. Тя е двигател на единствена компания за кристално чист лед в Гърция ICE UP. Лорета ще сподели с публиката неизвестни факти за производството и качествата на леда от дългогодишния си опит на барман и партньор в компанията.

Запазете място »
ДРУГИТЕ ТЕМИ ОТ ПРОГРАМАТА:

Какви са последните тенденции на коктейлите с ром?
ГЕОРГИ РАДЕВ, основател на бар Lake Kane, Лондон

Какво стои в сърцето на всеки коктейл?
ДИМИТЪР ВАСИЛЕВ, продуктов мениджър и асистент-управител R&D на The Drink Factory, Лондон

Как се изготвя коктейлно меню?
ДИМИТЪР ДИМИТРОВ, бар-мениджър на By The Way и съосновател на Българската Бар Гилдия, представител на България в конкурса European Mixology Awards

Как да съчетаваме храни и напитки?
ТЕД ЛЕЛЕКАС, винен журналист и представител на Moët & Chandon

Вижте още за бар на годината »
ОЩЕ ЗА СЪБИТИЕТО
"Бакхус" организира първите мастъркласове за любители и професионалисти, посветени на бар-кутлурата по света и у нас.

На 30 март в Sofia Event Center пристигат специално за събитието петима лектори от Лондон и Атина, които ще говорят и ще демонстрират пред публиката най-новите тенденции в коктейлната индустрия.

Класовете се продават с предварително запазване на места на ТУК започват от 10:30 ч. и приключват в 14:00 ч.

Share Tweet Pin it Share

Реклама »