Новини

Чалгата в коктейлите

Бакхус 18 март 2019, 00:00

Чалгата в коктейлите
Какво да не правим зад бара?
Как да създадем актуална коктейлна програма?
Какво означава терминът "класически коктейли"?
Как може малкото да е повече и как да помогнем на персонала да се развива устойчиво?
Не изпускайте да кажете "не" на "Чалгата в коктейлите"

Научете отговорите на тези въпроси от Димитър Димитров.
Опитът е най-големият учител, а Митко има завиден стаж по света и у нас, пълен с истории, които е готов да сподели с нас. В момента е бар-мениджър на бар By The Way и съосновател на Българската Бар Гилдия, както и единствен представител на България като съдя в конкурса European Mixology Awards.

Запазете място »

ДРУГИТЕ ТЕМИ ОТ ПРОГРАМАТА:

Колко вида лед има?
ЛОРЕТА ТОСКА, съосновател на ICE UP, Атина

Какви са последните тенденции на коктейлите с ром?
ГЕОРГИ РАДЕВ, основател на бар Lake Kane, Лондон

Какво стои в сърцето на всеки коктейл?
ДИМИТЪР ВАСИЛЕВ, продуктов мениджър и асистент-управител R&D на The Drink Factory, Лондон

Как да съчетаваме храни и напитки?
ТЕД ЛЕЛЕКАС, винен журналист и представител на Moët & Chandon

Вижте още за бар на годината »

ОЩЕ ЗА СЪБИТИЕТО

"Бакхус" организира първите мастъркласове за любители и професионалисти, посветени на бар-кутлурата по света и у нас.

На 30 март в Sofia Event Center пристигат специално за събитието петима лектори от Лондон и Атина, които ще говорят и ще демонстрират пред публиката най-новите тенденции в коктейлната индустрия.

Темите и лекторите са така подбрани, че да бъдат полезни за професионалистите от бранша и интересни за всички любители и ценители на бар-културата.

Класовете се продават с предварително запазване на места на ТУК започват от 10:30 ч. и приключват в 14:00 ч.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK