Новини

Discover.Vino World 2019

Бакхус 11 април 2019, 16:10

За трета поредна година, Discover.Vino World събира вината от целия свят, представени в България. Заповядайте на 10 и 11 май, в зала 6 на НДК, на околосветско пътешествие с дегустации на вина от всички винарски региони. На Discover.Vino World ресторантьори, сомелиери, хотелиери, търговци и всички професионалисти, чиято работа е свързана с виното, могат да дегустират новите брандове и реколти.

Discover.Vino World представлява и уникална възможност за всички любители и широката публика да се ориентират в огромното предлагане на чуждестранни вина у нас.

На Discover.Vino World, повече от 20 вносители ще покажат най-новите и интересни вина от своето портфолио.

Ще се дегустират внасяните у нас вина от Европа, Северна и Южна Америка, Австралия и Нова Зеландия. Огромното разнообразие на света е разпределено на основни зони по географски принцип: Франция, Италия, другите страни от Европа: Испания, Португалия, Австрия, Германия, Гърция, Турция и Македония, както и Нов свят. Отделна секция е посветена на два типа вино, които се радват на особен интерес по целия свят: пенливи и розе.

Discover.Vino World 2019 ви предлага два дни с дегустации на вълнуващи вина и срещи с винени професионалисти и приятели.

За първи път по време на Discover.Vino World ще има обособена зона с ресторанти, които ще предлагат вкусна храна, както за посетителите на изложението, така и за всички, които са избрали да прекарат времето си в парка около НДК. Партньорите ни в тази street food зона са Hamachi-ni, Mediterraneo и Jobo.

За да бъде удоволствието от този празник на сетивата по-пълно, на Discover.Vino World ще има зона със свободен достъп, където всеки ще може да се запознае, опита и закупи специално подбрани храни и аксесоари.

Щандовете ще бъдат разположени във фоайето пред зала 6. И тази година, официален магазин на Discover.Vino World ще бъде Casavino, където ще се предлагат вината на изложителите.

Кога
10 май 2019, петък
13-15 ч. - професионални дегустации (затворено за публика)
15-21 ч. – за всички посетители
11 май 2019, събота
11-19 ч. – за всички посетители

Къде
зала 6 на НДК, София

Билети за Discover.Vino World може да се закупят в електронния магазин на Gourmet Publishing

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK