Новини

Бяла Вечеря 2020 - най-големият гурме-флашмоб

Bacchus 30 юни 2020, 12:23

Тайно място. Тайна среща. Бяла вечеря!

За четвърта поредна година Бяла Вечеря ще превърне някое емблематично софийско място на открито в приказна и магическа феерия. Кое ще бъде то? Ще разберем на 12 юли 2020 г.

Бяла Вечеря е най-големият гурме-флашмоб, а неин създател е на Франсоа Паские, който организира и първото събитие в Париж преди 32 години. Оттогава събитието се разраства и вече се провежда в стотици градове на всички континенти.

Организаторите в София обещават за една вечер да ни помогнат да избягаме от динамиката на града и да се пренесем в един вълшебен свят на феи, хубава музика на живо, домашно приготвена храна, блещукащи светлини, щастливи хора споделящи вечерята си заедно.

През 2019 година 500 човека в София са присъствали на градския пикник и са се насладили на настроението, което създаде Миро. А тази година специален гост-изпълнител ще бъде Стефан Вълдобрев. Посетителите могат да очакват много изненади, като DJ парти, награди, подаръци, игри.

След като координаторът отведе всички до тайното място на събитието, по план схема, ще се наредят масите, като всеки ще ги украси, ще подготви ястията си, напитките и посудата. След това остава удоволствието от насладата на една юлска вечер под звездите с музика и танци. Събитието е за хора с ЕКО нагласа, хора с афинитет към красивото, гурме кухнята, обичащи качествена музика като джаз, соул, фънк и поп и знаещи как да се забавляват в хармония с околните.

Бяла вечеря е романтичното, различно, стилно, музикално и кулинарно събитие на града ни. Повече информация може да намерите на whitedinner.bg или във Фейсбук събитието тук.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK