Новини

Шеф Реми Жиро гостува на най-добрия ресторант на път у нас

Бакхус 28 март 2023, 15:39

Изключителният шеф-готвач и посланик на френската кухня - Реми Жиро, отличен с две звезди Michelin по време на кариерата си, пристига след броени дни в Kempinski Hotel Grand Arena Bansko, където ще гостува на шеф Никола Тодоров на 31 март за една незабравима кулинарна вечер.

Реми, който дълги години е бил кулинарен директор на прочутия ресторант Les Hauts de Loire, е бил учител на главния готвач Никола Тодоров и двамата ще готвят заедно в Come Prima, който само преди няколко дни взе наградата на публиката "Ресторант на път" в годишните награди на Бакхус Ресторант на годината. Предстоящото кулинарно събитие ще е второто от поредицата звездни вечери, която Come Prima започна миналата година по същото време. Тогава в Банско гостуваха шест шеф-готвачи с общо шест Michelin звезди, а за преживяването може да прочетете тук.


Всички гости ще имат удоволствието да вечерят със 7-степенно меню, а ястията ще бъдат поднесени с подбрани вина, представени от Костадин Мицин от BNK, известна като водещ вносител в България на най-добрите вина от Франция и Италия.

За резервации може да пишете на [email protected].

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK