С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Който чете - готви (книги с 10% намаление за читателите на Бакхус)

Бакхус
23 Декември 2016, 11:08
Share Tweet Pin it Share
    "Бързи рецепти"100 предложения за вкусни, бързи и лесни ястия ще откриете в книгата на Гордън Рамзи.Както личи по заглавието, книга е подходяща за всички изкушени кулинари, които притиснати от ежедневието нямат възможност да се развихрят за дълго в кухнята.Приготвянето на целите менюта отнема по-малко от час, а на отделните ястия – не повече от 30 минути. А качеството на вкуса е гарантирано.Цена: 29,95 лв.Код за 10 % намаление за читателите на Бакхус: recepti10Поръчайте с безплатна доставка: https://www.ozone.bg/knijarnica/knigi/dom-gradina-i-hobi/izkustvoto-na-frenskata-kuhnya-tvardi-koritsi/?*Кодът за намаление важи до 30.12.2016
3/10 снимки в галерията "Бързи рецепти"

100 предложения за вкусни, бързи и лесни ястия ще откриете в книгата на Гордън Рамзи.
Както личи по заглавието, книга е подходяща за всички изкушени кулинари, които притиснати от ежедневието нямат възможност да се развихрят за дълго в кухнята.
Приготвянето на целите менюта отнема по-малко от час, а на отделните ястия – не повече от 30 минути. А качеството на вкуса е гарантирано.

Цена: 29,95 лв.
Код за 10 % намаление за читателите на Бакхус: recepti10
Поръчайте с безплатна доставка: https://www.ozone.bg/knijarnica/knigi/dom-gradina-i-hobi/izkustvoto-na-frenskata-kuhnya-tvardi-koritsi/?

*Кодът за намаление важи до 30.12.2016

Реклама »