С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Който чете - готви (книги с 10% намаление за читателите на Бакхус)

Бакхус
23 Декември 2016, 11:08
Share Tweet Pin it Share
    "Вкусна и полезна храна за нашите деца"Втората книга на Биляна Йотовска, посветена на здравословното хранене и грижата за семейството, която излиза на пазара след изключително успешната "Гответе здравословно с Биляна Йотовска".Тази нова книга с рецепти и съвети обръща внимание на храненето на най-малките, като ни предлага 89 забавни детски рецепти и 9 витаминозни напитки, одобрени от педиатъра д-р Илияна Захаридова."Вкусна и полезна храна за нашите деца" е прекрасен наръчник за всяка майка, убедена, че правилното хранене е ключът към здравето!Цена: 23 лв. (с подарък пъзел от Ozone.bg)Код за 10 % намаление за читателите на Бакхус: recepti10Поръчайте с безплатна доставка: https://www.ozone.bg/knijarnica/knigi/zdrave-semeystvo-blagopoluchie/vkusna-i-polezna-hrana-za-nashite-detsa/?*Кодът за намаление важи до 30.12.2016
5/10 снимки в галерията "Вкусна и полезна храна за нашите деца"

Втората книга на Биляна Йотовска, посветена на здравословното хранене и грижата за семейството, която излиза на пазара след изключително успешната "Гответе здравословно с Биляна Йотовска".
Тази нова книга с рецепти и съвети обръща внимание на храненето на най-малките, като ни предлага 89 забавни детски рецепти и 9 витаминозни напитки, одобрени от педиатъра д-р Илияна Захаридова.
"Вкусна и полезна храна за нашите деца" е прекрасен наръчник за всяка майка, убедена, че правилното хранене е ключът към здравето!

Цена: 23 лв. (с подарък пъзел от Ozone.bg)
Код за 10 % намаление за читателите на Бакхус: recepti10
Поръчайте с безплатна доставка: https://www.ozone.bg/knijarnica/knigi/zdrave-semeystvo-blagopoluchie/vkusna-i-polezna-hrana-za-nashite-detsa/?

*Кодът за намаление важи до 30.12.2016

Реклама »