С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Workshop: Техники и авторски рецепти с Димитър Дамянов

Снимки: Драгомир Ушев
14 Февруари 2017, 12:10
Share Tweet Pin it Share
    Важен момент при месенето на тестото е то да не минава през пръстите на ръката, а да се използва единствено дланта. По този начин се получава по-хомогенно тесто.
12/51 снимки в галерията Важен момент при месенето на тестото е то да не минава през пръстите на ръката, а да се използва единствено дланта. По този начин се получава по-хомогенно тесто.

Реклама »