С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Workshop: Техники и авторски рецепти с Димитър Дамянов

Снимки: Драгомир Ушев
14 Февруари 2017, 12:10
Share Tweet Pin it Share
    Нарязахме месото на стекове и добавихме зехтин и черен пипер. Шеф Дамянов обикновено предпочита да избягва солта, а понякога заменя черния пипер с бял, заради по-нежния му вкус.
20/51 снимки в галерията Нарязахме месото на стекове и добавихме зехтин и черен пипер. Шеф Дамянов обикновено предпочита да избягва солта, а понякога заменя черния пипер с бял, заради по-нежния му вкус.

Реклама »