С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Workshop: Техники и авторски рецепти с Димитър Дамянов

Снимки: Драгомир Ушев
14 Февруари 2017, 12:10
Share Tweet Pin it Share
    За да се приготвят, стековете се варят, след което се запържват. За варенето е необходимо да завием всеки стек в общо три ката фолио. Първият е стреч фолио, като добавяме единствено малко розмарин. Стягаме хубаво фолиото, за да изкараме всичкия въздух, и завързваме двата края.
21/51 снимки в галерията За да се приготвят, стековете се варят, след което се запържват. За варенето е необходимо да завием всеки стек в общо три ката фолио. Първият е стреч фолио, като добавяме единствено малко розмарин. Стягаме хубаво фолиото, за да изкараме всичкия въздух, и завързваме двата края.

Реклама »