Галерии

Ресторант Багри София

Бакхус 15 март 2017, 13:10
гр. София 1000, ул. "Добруджа" № 10
за резервации: 0885 077 927
http://bagri-restaurant.bg/
https://bg-bg.facebook.com/bagrirestaurant/
работно време: понеделник – неделя: 11:00-22:30

ОБЯД/ВЕЧЕРЯ | Меню, цена 50 лв.

Цената включва консумация по 50 мл. аперитив Ракия Културна отлежала; по 125 мл от вид вино Bulgarian Heritage Original Collection Dimyat 2015 и Bulgarian Heritage Original Collection Mavrud 2015, предоставени от изба Карабунар; 30 мл дижестив коняк Hennessy Fine de Cognac, дегустационни води Acqua Panna& S.Pellegrino.

1000 Sofia, 10 Dobrudzha st
For reservations: 0885 077 927
http://bagri-restaurant.bg/
https://bg-bg.facebook.com/bagrirestaurant/
Working hours: Monday – Sunday: 11:00 – 22:30

Lunch/Dinner

Menu price: 50 BGN

The price includes a 50 ml aperitif of Rakia Kulturna Otlezhala; 125 ml of Bulgarian Heritage Original Collection Dimyat 2015 and 125 ml of Bulgarian Heritage Original Collection Mavrud 2015 from Karabunar Winery; 30 ml digestif of Hennessy Fine de Cognac; and degustation water from Acqua Panna & San Pellegrino.

Онлайн резервация с Dineout

Салата | Salad

Салата с печена био тиква хокайдо с крем от цвекло и орехи, конфитиран жълтък, пресносолно овче сирене с песто от зелени домати

Organic red kuri squash salad with beetroot and walnuts cream, egg yolk confit, raw sheep cheese and green tomatoes pesto


Онлайн резервация с Dineout

Предястие | Starter

Пъдпъдък "су вид" със салата от био спанак, ферментирал мармалад от пъпеш, туршия от череши и сос от малиново вино и демиглас

Quail sous-vide with organic spinach salad, fermented melon marmalade, pickled cherries and raspberry sauce with demi-glace

или | or

Брускета с пюре от смилянски боб с био заквасена сметана и маринована левурда или био пресен чесън

Bruschetta with Smilyanski beans purée, organic crème fraiche and marinated ramsons or organic fresh garlic


Онлайн резервация с Dineout

Основно | Main dish

Агнешки бут "су вид" с пресни билки, био спаначен зелник, брънза от каракачанска овца и дроб сърма с пяна от овче кисело мляко

Lamb leg sous-vide with fresh organic spices, spinach zelnik, branza from Karakachanska breed sheep milk, drob sarma with sheep yoghurt foam

или | or

Трио пащърнак с тахан с черен чесън и песто от органични зелени подправки

Trio parsnip with tahini with black garlic and organic green spices pesto


Онлайн резервация с Dineout

Десерт | Dessert

Семифредо от овче кисело мляко с лайка и черна медена пита

Sheep yoghurt semifreddo with chamomile and black honey cake


Онлайн резервация с Dineout


С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK