С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Кой и какво ни готви

Бакхус
20 Март 2017, 12:20
Share Tweet Pin it Share
  "6 - Церемония на сетивата" е галавечеря, с която да отпразнуваме връчването на наградите за "Ресторант на годината Бакхус 2016, Acqua Panna & San Pellegrino". Събитие, което се случва само веднъж в годината. Ето защо сме поканили 6 от най-добрите шеф-готвачи в България, за да приготвят 6-степенно меню, с което да изненадат всичките ни сетива. Вижте повече кои ще бъдат главните готвачи на събитието и какви ще бъдат авторските им ястия:
1/7 снимки в галерията "6 - Церемония на сетивата" е галавечеря, с която да отпразнуваме връчването на наградите за "Ресторант на годината Бакхус 2016, Acqua Panna & San Pellegrino". Събитие, което се случва само веднъж в годината. Ето защо сме поканили 6 от най-добрите шеф-готвачи в България, за да приготвят 6-степенно меню, с което да изненадат всичките ни сетива. Вижте повече кои ще бъдат главните готвачи на събитието и какви ще бъдат авторските им ястия:

Реклама »