Галерии

На гости на Св. Анастасия (снимки)

Снимки: Илко Вълков 17 юли 2017, 15:58
Разположен само на 6.5 км от Бургас, някогашният остров Болшевик, днес известен като Св. Анастасия, е магнит за авантюристи. Грабнали под мишница откривателския дух, се отправяме към малкото парче обитаема суша в бургаската акватория, за да проверим на живо дали легендите и суперлативите не са преувеличени.

Може да видите статията тук.
Може да видите статията тук. Може да видите статията тук. Може да видите статията тук. Може да видите статията тук. Може да видите статията тук. Може да видите статията тук. Може да видите статията тук. Може да видите статията тук. Може да видите статията тук. Може да видите статията тук. Може да видите статията тук. Може да видите статията тук. Може да видите статията тук. Може да видите статията тук. Може да видите статията тук. Може да видите статията тук. Може да видите статията тук. Може да видите статията тук. Може да видите статията тук. Може да видите статията тук. Може да видите статията тук. Може да видите статията тук. Може да видите статията тук. Може да видите статията тук.


С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK