5/6 снимки в галерията
Професионалният път на Илиян Илиев започва като фотограф-журналист, преди да се премести в Лондон и да започне нова кариера в сферата на комерсиалната фотография. През годините е развил
собствен уникален стил на заснемане, в който залага на артистичния си нюх. Той има над 30-годишен опит в кулинарната фотография, работил е със списания, с големи търговски вериги и в сферата на рекламата на местно и на международно ниво. Публикувал е две книги, които са наградени с Best in the World от конкурса Gourmand International. Илиян Илиев работи от студиото си в Кеймбридж, а два пъти в годината води курс по кулинарна фотография в
HRC Culinary Academy в София.
Лекцията му ще бъде озаглавена "Усещане за храна", в която ще сподели опита си в кулинарната фотография, новите трендове и различни техники, които обича да използва в работата си.
Можете да купите куверт от сайта на събитието тук.
22, 09, 02 Март 2018, 22:09
Мантова до Дженова ли е? Бакхус покажете поне малко обща култура.