С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Запознайте се с лекторите на "Ресторант на годината 2017 Бакхус Acqua Panna & S.Pellegrino"

Бакхус
02 Март 2018, 17:25
Share Tweet Pin it Share
    Професионалният път на Илиян Илиев започва като фотограф-журналист, преди да се премести в Лондон и да започне нова кариера в сферата на комерсиалната фотография. През годините е развил собствен уникален стил на заснемане, в който залага на артистичния си нюх. Той има над 30-годишен опит в кулинарната фотография, работил е със списания, с големи търговски вериги и в сферата на рекламата на местно и на международно ниво. Публикувал е две книги, които са наградени с Best in the World от конкурса Gourmand International. Илиян Илиев работи от студиото си в Кеймбридж, а два пъти в годината води курс по кулинарна фотография в HRC Culinary Academy в София.Лекцията му ще бъде озаглавена "Усещане за храна", в която ще сподели опита си в кулинарната фотография, новите трендове и различни техники, които обича да използва в работата си.Можете да купите куверт от сайта на събитието тук.
5/6 снимки в галерията Професионалният път на Илиян Илиев започва като фотограф-журналист, преди да се премести в Лондон и да започне нова кариера в сферата на комерсиалната фотография. През годините е развил собствен уникален стил на заснемане, в който залага на артистичния си нюх. Той има над 30-годишен опит в кулинарната фотография, работил е със списания, с големи търговски вериги и в сферата на рекламата на местно и на международно ниво. Публикувал е две книги, които са наградени с Best in the World от конкурса Gourmand International. Илиян Илиев работи от студиото си в Кеймбридж, а два пъти в годината води курс по кулинарна фотография в HRC Culinary Academy в София.

Лекцията му ще бъде озаглавена "Усещане за храна", в която ще сподели опита си в кулинарната фотография, новите трендове и различни техники, които обича да използва в работата си.

Можете да купите куверт от сайта на събитието тук.

Реклама »

Реклама »