С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Вината за галавечерята "Ресторант на годината Бакхус 2017, Acqua Panna & S. Pellegrino"

Бакхус
14 Март 2018, 12:32
Share Tweet Pin it Share
    Zelanos "Z" Rose, Cabernet Franc 2016, Долината на розите, БългарияВинарна "Зеланос" се намира в източната част на Долината на розите, обл. Сунгурларе в село Славянци. Винарната има капацитет за производство на вино от 150 000 до 200 000 бутилки. Избата притежава собствени лозя от над 700 декара, разположени в близост до винарната. Тереора на района предразполага за производство на повече бели сортове, като съотношението е 70% бели и 30% червени вина.Производител: Винарна ЗеланосПроизход: БългарияВинен район: Село Славянци, Лозе ОрешакаСорт: 100% Каберне франЦвят: нежен, с нюанси на узряла прасковаАромат: фокусиран, с нотки на свежа ягода и червени плодовеВкус: с нюанси на вишна, закачлива пикантност и дълъг финалПоднесено с: Морски дявол, сусам, снежен грах, целина, бадем, шампанско от шеф Любомир Тодоров
4/5 снимки в галерията Zelanos "Z" Rose, Cabernet Franc 2016, Долината на розите, България

Винарна "Зеланос" се намира в източната част на Долината на розите, обл. Сунгурларе в село Славянци. Винарната има капацитет за производство на вино от 150 000 до 200 000 бутилки. Избата притежава собствени лозя от над 700 декара, разположени в близост до винарната. Тереора на района предразполага за производство на повече бели сортове, като съотношението е 70% бели и 30% червени вина.

Производител: Винарна Зеланос
Произход: България
Винен район: Село Славянци, Лозе Орешака
Сорт: 100% Каберне фран
Цвят: нежен, с нюанси на узряла праскова
Аромат: фокусиран, с нотки на свежа ягода и червени плодове
Вкус: с нюанси на вишна, закачлива пикантност и дълъг финал
Поднесено с: Морски дявол, сусам, снежен грах, целина, бадем, шампанско от шеф Любомир Тодоров

Реклама »