Снимки: Надежда Чипева05 април 2018, 15:53 За първа година церемонията "Ресторант на годината Бакхус 2017, Acqua Panna & S. Pellegrino" беше придружена от ексклузивен лекторски панел, в който участваха 5 изключителни личности, които пристигнаха в София специално за събитието.Лекторският панел беше отркит с презентация от организационните партньори на събитието Le Cordon Bleu London, прдставени от г-н Джонатан Мозес, който разказа подробности за дейността на известната кулинарна академия.Първата лекция беше на шеф Емил Минев, кулинарен директор на Le Cordon Bleu London. Темата на презентацията беше "Think global, cook local".Той направи специална демонстрация "Златното яйце", в която показа как се приготвя негова авторска рецепта.Денят продължи с Йордан Стефанов - блогър и докторант по микробиология, който разказа за големите микро процеси, които протичат в кухнята.Талантливият шеф-сладкар Павел Павлов представи своята визия за бъдещето на сладкарството и новите световни тенденции в тази сфера.Кулинарният фотограф и преподавател Илиан Илиев ни сподели какво е да имаш "чувство за храна" и какво трябва да знаем, когато говорим за кулинарна фотография.Лекторският панел беше закрит от лекцията на г-н Франческо Брианти от Международната кулинарна академия АЛМА в Италия, който разказа иновативни начини за съчетание на вино и алкохол с храна.
Залъкът на културното разнообразиеВ Electro Camel стомасите са пълни, а усмивките - широкиСъдържание от Electro CamelРеклама Що е то "гурме пица" и всичко, което искаме да знаем за нея"Трябваше да е изненада" гласи слоганът на Paesano Gourmet Pizza, а разкошното е, че изненадите са само хубавиСъдържание за Paesano Gourmet PizzaРеклама Апетитът идва с качествотоВсяка бутилка San Pellegrino е израз на грижа и вниманиеСъдържание от Acqua Panna & San PellegrinoПлатена публикация
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност.ОK