С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Gift Guide: Коледа 2018

Надя Здравкова
12 Декември 2018, 16:41
Share Tweet Pin it Share
  Сет за хранене CHI PatternНещо старо, нещо ново, нещо назаем, нещо бяло. Нещо, което придава модерен смисъл и може да бъде символ на етикета Made in Bulgaria. Тези съвременни съдове за хранене по идея и реализация на Рада Дичева и Калин Вълчев използват образното богатство на символите и елементите, втъкани в чипровските килими, но вместо традиционната керамика, изборът тук е порцелан. Използваме и преосмисляме наследството, без да го имитираме. Въздействаме без цвят, с чистота и минимализъм. Подаряваме дизайн, отношение, мисъл и естетика.От tochka & tochkaГолямя чиния - 80лв.Средна чиния - 70лв.Купичка - 35лв.
1/19 снимки в галерията Сет за хранене CHI Pattern

Нещо старо, нещо ново, нещо назаем, нещо бяло. Нещо, което придава модерен смисъл и може да бъде символ на етикета Made in Bulgaria. Тези съвременни съдове за хранене по идея и реализация на Рада Дичева и Калин Вълчев използват образното богатство на символите и елементите, втъкани в чипровските килими, но вместо традиционната керамика, изборът тук е порцелан. Използваме и преосмисляме наследството, без да го имитираме. Въздействаме без цвят, с чистота и минимализъм. Подаряваме дизайн, отношение, мисъл и естетика.

От tochka & tochka
Голямя чиния - 80лв.
Средна чиния - 70лв.
Купичка - 35лв.

Реклама »