С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Запознайте се с лекторите на "БАР НА ГОДИНАТА, БАКХУС"

Бакхус
14 Март 2019, 12:11
Share Tweet Pin it Share
    ► МАСТЪРКЛАС 3: КОКТЕЙЛИ ОТ БЪДЕЩЕТО ►►►Димитър Василев е част от екипа на Тони Кониляро в The Drink Factory - институция в света на коктейлите и създаването на вкусове, Димитър ще ни разкаже как се създават тенденции, кои са най-новите технологии в света на баровете, какво стои в сърцето на всеки коктейл и защо е важнода не следваш тенденциите. Димитър ще ни говори за "Коктейли от бъдещето".✦✦✦☛ Елате на първото по рода си събитие в Българияа Бар на Годината Бакхус - полезно за всички бармани и любители на напитки, които дрънкат.☛ ЗА БИЛЕТИ: Запазете си място още сега на bacchus.bg/top. 30 март в Sofia Event Center.! Цената за целия лекторски панел е 60 лева:
3/6 снимки в галерията ► МАСТЪРКЛАС 3: КОКТЕЙЛИ ОТ БЪДЕЩЕТО ►►►

Димитър Василев е част от екипа на Тони Кониляро в The Drink Factory - институция в света на коктейлите и създаването на вкусове, Димитър ще ни разкаже как се създават тенденции, кои са най-новите технологии в света на баровете, какво стои в сърцето на всеки коктейл и защо е важнода не следваш тенденциите. Димитър ще ни говори за "Коктейли от бъдещето".

✦✦✦
☛ Елате на първото по рода си събитие в Българияа Бар на Годината Бакхус - полезно за всички бармани и любители на напитки, които дрънкат.

☛ ЗА БИЛЕТИ: Запазете си място още сега на bacchus.bg/top. 30 март в Sofia Event Center.

! Цената за целия лекторски панел е 60 лева:

Реклама »