С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Запознайте се с лекторите на "БАР НА ГОДИНАТА, БАКХУС"

Бакхус
14 Март 2019, 12:11
Share Tweet Pin it Share
    ► МАСТЪРКЛАС 4: ЧАЛГАТА В КОКТЕЙЛИТЕ ►►►Опитът е най-големият учител, а Димитър Димитров има завиден стаж по света и у нас, пълен с истории, които е готов да сподели с нас.Какво да не правим зад бара? Как да създадем актуална коктейлна програма? Какво означава терминът "класически коктейли"? Как може малкото да е повече и как да помогнем на персонала да се развива устойчиво? Не изпускайте да кажете "не" на "Чалгата в коктейлите".✦✦✦☛ Елате на първото по рода си събитие в България Бар на Годината Бакхус - полезно за всички бармани и любители на напитки, които дрънкат.☛ ЗА БИЛЕТИ: Запазете си място още сега на bacchus.bg/top. 30 март в Sofia Event Center.! Цената за целия лекторски панел е 60 лева:
4/6 снимки в галерията ► МАСТЪРКЛАС 4: ЧАЛГАТА В КОКТЕЙЛИТЕ ►►►

Опитът е най-големият учител, а Димитър Димитров има завиден стаж по света и у нас, пълен с истории, които е готов да сподели с нас.

Какво да не правим зад бара? Как да създадем актуална коктейлна програма? Какво означава терминът "класически коктейли"? Как може малкото да е повече и как да помогнем на персонала да се развива устойчиво? Не изпускайте да кажете "не" на "Чалгата в коктейлите".

✦✦✦
☛ Елате на първото по рода си събитие в България Бар на Годината Бакхус - полезно за всички бармани и любители на напитки, които дрънкат.

☛ ЗА БИЛЕТИ: Запазете си място още сега на bacchus.bg/top. 30 март в Sofia Event Center.

! Цената за целия лекторски панел е 60 лева:

Реклама »