С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Запознайте се с лекторите на "БАР НА ГОДИНАТА, БАКХУС"

Бакхус
14 Март 2019, 12:11
Share Tweet Pin it Share
    ► МАСТЪРКЛАС 5: FOOD PAIRING 2.0 ►►►Тед Лелекас е посланик на марките на Моет Хенеси за Централна, Южна и Източна Европа. Част е от семейството на Моет Хенеси едва от две години, но Тед е добре познат в индустрията от 2007-а. Тогава започва като блогър за вина, а днес е в топ 20 инфлуенсъри според socialvignerons.com. Вицепрезидент на Международната Федерация на винените журналисти и защитил трето ниво на WSET, Тед има какво да разкаже за алкохолните напитки - чисти, с лед или в коктейл, при комбинация с храна.✦✦✦☛ Елате на първото по рода си събитие в България Бар на Годината Бакхус - полезно за всички бармани и любители на напитки, които дрънкат.☛ ЗА БИЛЕТИ: Запазете си място още сега на bacchus.bg/top. 30 март в Sofia Event Center.! Цената за целия лекторски панел е 60 лева:
5/6 снимки в галерията ► МАСТЪРКЛАС 5: FOOD PAIRING 2.0 ►►►

Тед Лелекас е посланик на марките на Моет Хенеси за Централна, Южна и Източна Европа. Част е от семейството на Моет Хенеси едва от две години, но Тед е добре познат в индустрията от 2007-а. Тогава започва като блогър за вина, а днес е в топ 20 инфлуенсъри според socialvignerons.com. Вицепрезидент на Международната Федерация на винените журналисти и защитил трето ниво на WSET, Тед има какво да разкаже за алкохолните напитки - чисти, с лед или в коктейл, при комбинация с храна.

✦✦✦
☛ Елате на първото по рода си събитие в България Бар на Годината Бакхус - полезно за всички бармани и любители на напитки, които дрънкат.

☛ ЗА БИЛЕТИ: Запазете си място още сега на bacchus.bg/top. 30 март в Sofia Event Center.

! Цената за целия лекторски панел е 60 лева:

Реклама »