Галерии

Запознайте се с лекторите на "БАР НА ГОДИНАТА, БАКХУС"

Бакхус 14 март 2019, 12:11
► МАСТЪРКЛАС 1: ICE IS HOT ►►►

Това е Лорета Тоска - съосновател на ICE UP, Атина.

Двигател на най-прогресивната и единствена компания за кристално чист лед в Гърция - ICE UP, Лорета ще разкаже какво не знаем и какво трябва да знаем за леда от дългогодишния си опит на барман и партньор в компанията. Светът на леда е много по-голям, отколкото кристално кубче в чашата ни и се оказва, че има какво да учим. Елате на първия по рода си мастърклас по темата - полезно за всички бармани и любители на напитки, които дрънкат. Ice is hot.

✦✦✦
☛ Елате на първото по рода си събитие в България Бар на Годината Бакхус - полезно за всички бармани и любители на напитки, които дрънкат.

☛ ЗА БИЛЕТИ: Запазете си място още сега на bacchus.bg/top. 30 март в Sofia Event Center.

! Цената за целия лекторски панел е 60 лева:
► МАСТЪРКЛАС 2: LET'S GET TROPICAL ►►►

Съсобственик на често награждавания, включително и за най-добър коктейл бар - Laki Kane в Лондон, създател на собствена марка Spiced Dry Rum Club, посланик на тики културата в света, както и основател на единствения тики фестивал Spirit of Tiki в Англия - Георги Радев идва със сламената си шапка, за да ни разкаже за формулата на успешния бар, независимо къде си по света, магията на миксологията и последните тенденции на коктейлите с ром. Не може да изпуснете този клас! Let’s get tropical...

✦✦✦
☛ Елате на първото по рода си събитие в България Бар на Годината Бакхус - полезно за всички бармани и любители на напитки, които дрънкат.

☛ ЗА БИЛЕТИ: Запазете си място още сега на bacchus.bg/top. 30 март в Sofia Event Center.

! Цената за целия лекторски панел е 60 лева:
► МАСТЪРКЛАС 3: КОКТЕЙЛИ ОТ БЪДЕЩЕТО ►►►

Димитър Василев е част от екипа на Тони Кониляро в The Drink Factory - институция в света на коктейлите и създаването на вкусове, Димитър ще ни разкаже как се създават тенденции, кои са най-новите технологии в света на баровете, какво стои в сърцето на всеки коктейл и защо е важнода не следваш тенденциите. Димитър ще ни говори за "Коктейли от бъдещето".

✦✦✦
☛ Елате на първото по рода си събитие в Българияа Бар на Годината Бакхус - полезно за всички бармани и любители на напитки, които дрънкат.

☛ ЗА БИЛЕТИ: Запазете си място още сега на bacchus.bg/top. 30 март в Sofia Event Center.

! Цената за целия лекторски панел е 60 лева:
► МАСТЪРКЛАС 4: ЧАЛГАТА В КОКТЕЙЛИТЕ ►►►

Опитът е най-големият учител, а Димитър Димитров има завиден стаж по света и у нас, пълен с истории, които е готов да сподели с нас.

Какво да не правим зад бара? Как да създадем актуална коктейлна програма? Какво означава терминът "класически коктейли"? Как може малкото да е повече и как да помогнем на персонала да се развива устойчиво? Не изпускайте да кажете "не" на "Чалгата в коктейлите".

✦✦✦
☛ Елате на първото по рода си събитие в България Бар на Годината Бакхус - полезно за всички бармани и любители на напитки, които дрънкат.

☛ ЗА БИЛЕТИ: Запазете си място още сега на bacchus.bg/top. 30 март в Sofia Event Center.

! Цената за целия лекторски панел е 60 лева:
► МАСТЪРКЛАС 5: FOOD PAIRING 2.0 ►►►

Тед Лелекас е посланик на марките на Моет Хенеси за Централна, Южна и Източна Европа. Част е от семейството на Моет Хенеси едва от две години, но Тед е добре познат в индустрията от 2007-а. Тогава започва като блогър за вина, а днес е в топ 20 инфлуенсъри според socialvignerons.com. Вицепрезидент на Международната Федерация на винените журналисти и защитил трето ниво на WSET, Тед има какво да разкаже за алкохолните напитки - чисти, с лед или в коктейл, при комбинация с храна.

✦✦✦
☛ Елате на първото по рода си събитие в България Бар на Годината Бакхус - полезно за всички бармани и любители на напитки, които дрънкат.

☛ ЗА БИЛЕТИ: Запазете си място още сега на bacchus.bg/top. 30 март в Sofia Event Center.

! Цената за целия лекторски панел е 60 лева:
Научете повече на сайта на събитието тук: bacchus.bg/top


С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK