Галерии

Запознайте се с лекторите на "РЕСТОРАНТ НА ГОДИНАТА"

Бакхус 14 март 2019, 12:41
>>> МАСТЪРКЛАС 1: КУЛИНАРНИ ИНОВАЦИИ,
ВДЪХНОВЕНИ ОТ БАСКИТE
>>>

Фернандо Паласио е роден в Мадрид и завършва "Управление на кухнята и Гастрономия". Работил е в знаменити ресторанти в Испания като Mugaritz (2 звезди) и Diverxo (3 звезди). По-късно специализира в отделите за "Иновации и развитие" на Mugaritz и "Баския Кулинарен Център", където работи и до днес като изследовател и професор. Той ще изнесе лекция заедно с колегата си Адриан Леонели, на която ще ни представят кулинарни иновации, вдъхновени от баските.

✦✦✦

☛ Вижте повече информация и запазете вашето място още сега на www.bacchus.bg/top

! Цената за целия лекторски панел е само 60 лева с предварително запазване на място.
Адриан Леонели е роден в Аржентина, но професионалният му път го отвежда в кухните на водещите ресторанти в Страната на Баските. Днес е доцент и преподавател по гастрономия в "Баския Кулинарен Център". Той ще изнесе лекция заедно с колегата си Фернандо Паласио, на която ще ни представят кулинарни иновации, вдъхновени от баските.

✦✦✦

☛ Вижте повече информация и запазете вашето място още сега на www.bacchus.bg/top

! Цената за целия лекторски панел е само 60 лева с предварително запазване на място.
>>>> МАСТЪРКЛАС 2: ГОТВЕНЕ НА НИСКА ТЕМПЕРАТУРА>>>

Джорди Морера Сизар
има дългогодишен професионален опит като шеф-готвач, работил в престижни ресторанти със звезди "Мишлен" в Испания и САЩ. Днес той е международен консултант и рецептолог, специализиращ в най-новите тенденции от испанската гастрономия. Неговата лекция ще се фокусира в готвенето на ниската температура, което се откроява като водеща тенденция.

✦✦✦

☛ Вижте повече информация и запазете вашето място още сега на www.bacchus.bg/top

! Цената за целия лекторски панел е само 60 лева с предварително запазване на места.
>>> МАСТЪРКЛАС 3: ОБИКНОВЕНИ ПРОДУКТИ, НЕОБИКНОВЕНИ ТЕХНИКИ >>>

Виктор Мартин
е представител на модерната испанска гастрономия в Кастилия и Леон. Професионалният му път го отвежда през ресторанти като Racó de Can Fabes в Барселона (3 звезди "Мишлен"). През 2007 г.отваря собствен ресторант Trigо във Валядолид, който е награден с 2 слънца "Репсол" и една звезда "Мишлен", благодарение на работата му с традиционни местни продукти. По време на мастър класа му ще разберем как можем да използваме обикновени продукти по необикновен начин.

✦✦✦

☛ Вижте повече информация и запазете вашето място още сега на www.bacchus.bg/top

! Цената за целия лекторски панел е само 60 лева с предварително запазване на места
>>> ЛЕКЦИЯ 1: JAMÓN IBÉRICO - ОТ ШЕДЬОВЪРА ДО МЕНТЕТО >>>

Димитър Шопов
ръководи кулинарно училище Food Connection. Той натрупва опит в сърцето на Каталуния - Барселона, където работи с готвачи като Jaume Turro. Днес пренася любовта си към испанската гастрономия през кулинарните обучения, които организира, а по време на лекцията му ще ни запознае подробно с тънкостите на jamón ibérico и как да разпознаваме истинският хамон.

✦✦✦

☛ Вижте повече информация и запазете вашето място още сега на www.bacchus.bg/top

! Цената за целия лекторски панел е само 60 лева с предварително запазване на място.
>>> ЛЕКЦИЯ 2: ЕДИНЕНИЕ - ЗАБРАВЕНИТЕ БЪЛГАРСКИ
РЕЦЕПТИ И ПРОДУКТИ >>>

Цветан Димитров
е биолог по образование, но гастроном по душа. Той е човекът, който покрай дългото търсене на рецептата за вече известното зелено сирене, попада на много други продукти с ценни вкусови и полезни качества. Благодарение на него, днес всички те достигат и до нас, поради което го поканихме да разкаже по-подробно за най-новия проект на ресторант "Космос", от който е част.

✦✦✦

☛ Вижте повече информация и запазете вашето място още сега на www.bacchus.bg/top

! Цената за целия лекторски панел е само 60 лева с предварително запазване на място.
Научете повече за събитието на сайта ни: bacchus.bg/top


С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK