С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Запознайте се с лекторите на "РЕСТОРАНТ НА ГОДИНАТА"

Бакхус
14 Март 2019, 12:41
Share Tweet Pin it Share
    >>>> МАСТЪРКЛАС 2: ГОТВЕНЕ НА НИСКА ТЕМПЕРАТУРА>>>Джорди Морера Сизар има дългогодишен професионален опит като шеф-готвач, работил в престижни ресторанти със звезди "Мишлен" в Испания и САЩ. Днес той е международен консултант и рецептолог, специализиращ в най-новите тенденции от испанската гастрономия. Неговата лекция ще се фокусира в готвенето на ниската температура, което се откроява като водеща тенденция.✦✦✦☛ Вижте повече информация и запазете вашето място още сега на www.bacchus.bg/top! Цената за целия лекторски панел е само 60 лева с предварително запазване на места.
3/7 снимки в галерията >>>> МАСТЪРКЛАС 2: ГОТВЕНЕ НА НИСКА ТЕМПЕРАТУРА>>>

Джорди Морера Сизар
има дългогодишен професионален опит като шеф-готвач, работил в престижни ресторанти със звезди "Мишлен" в Испания и САЩ. Днес той е международен консултант и рецептолог, специализиращ в най-новите тенденции от испанската гастрономия. Неговата лекция ще се фокусира в готвенето на ниската температура, което се откроява като водеща тенденция.

✦✦✦

☛ Вижте повече информация и запазете вашето място още сега на www.bacchus.bg/top

! Цената за целия лекторски панел е само 60 лева с предварително запазване на места.

Реклама »

Ключови думи:  бар, лекции, мастъркласове