С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Запознайте се с лекторите на "РЕСТОРАНТ НА ГОДИНАТА"

Бакхус
14 Март 2019, 12:41
Share Tweet Pin it Share
    >>> ЛЕКЦИЯ 1: JAMÓN IBÉRICO - ОТ ШЕДЬОВЪРА ДО МЕНТЕТО >>>Димитър Шопов ръководи кулинарно училище Food Connection. Той натрупва опит в сърцето на Каталуния - Барселона, където работи с готвачи като Jaume Turro. Днес пренася любовта си към испанската гастрономия през кулинарните обучения, които организира, а по време на лекцията му ще ни запознае подробно с тънкостите на jamón ibérico и как да разпознаваме истинският хамон.✦✦✦☛ Вижте повече информация и запазете вашето място още сега на www.bacchus.bg/top! Цената за целия лекторски панел е само 60 лева с предварително запазване на място.
5/7 снимки в галерията >>> ЛЕКЦИЯ 1: JAMÓN IBÉRICO - ОТ ШЕДЬОВЪРА ДО МЕНТЕТО >>>

Димитър Шопов
ръководи кулинарно училище Food Connection. Той натрупва опит в сърцето на Каталуния - Барселона, където работи с готвачи като Jaume Turro. Днес пренася любовта си към испанската гастрономия през кулинарните обучения, които организира, а по време на лекцията му ще ни запознае подробно с тънкостите на jamón ibérico и как да разпознаваме истинският хамон.

✦✦✦

☛ Вижте повече информация и запазете вашето място още сега на www.bacchus.bg/top

! Цената за целия лекторски панел е само 60 лева с предварително запазване на място.

Реклама »

Ключови думи:  бар, лекции, мастъркласове