С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Кой ще готви тази на "Ресторант на годината"

Бакхус
14 Март 2019, 12:59
Share Tweet Pin it Share
  На 29 март предстои голямото събитие на "Бакхус" - "Ресторант на годината Бакхус 2018, Acqua Panna & S. Pellegrino" .Темата тази година е испанска гастрономия - най-горещият световен тренд и нямаме търпение да ви заведем там за една вечер. Каним на суперспециална церемония и гала, фламенко вечеря с 6-степенно меню, представено от 6 различни готвача: гости от Испания и изявени българи.Научете повече за тях в галерията:
1/7 снимки в галерията На 29 март предстои голямото събитие на "Бакхус" - "Ресторант на годината Бакхус 2018, Acqua Panna & S. Pellegrino" .

Темата тази година е испанска гастрономия - най-горещият световен тренд и нямаме търпение да ви заведем там за една вечер. Каним на суперспециална церемония и гала, фламенко вечеря с 6-степенно меню, представено от 6 различни готвача: гости от Испания и изявени българи.

Научете повече за тях в галерията:

Реклама »