2/7 снимки в галерията
>>> ЯСТИЕ: Оризово тесто пълнено със свинско, скариди и подправки, върху биск от скариди, шери, тонкацо с боровинки и чипс от хамон /
Поднесено с коктейл с Beluga Noble >>>Любовта към храната на
Цветомир Николов започва от вкусните гозби на баба му, които го вдъхновяват да учи професионално кулинария. Желанието му за пътешествия пък го отпраща в кухните на водещи ресторанти във Великобритания, Норвегия и Франция, като 3-звездния Clos des Sens в Annecy-le-Vieux и 3-звездния Maaemo в Осло, където натрупва сериозен професионален опит. През 2016 г. отваря собствен ресторант в София - Niko’las 0/360, a само две години по-късно печели наградата "Ресторант на годината" за 2017 г.
✦✦✦
☛
За куверти: bacchus.bg/top