С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Кой ще готви тази на "Ресторант на годината"

Бакхус
14 Март 2019, 12:59
Share Tweet Pin it Share
    >>> ЯСТИЕ: Бакалао готвено на ниска температура, моркови на жар, шафраново алиоли, въздух от магданоз и лимонена трева Поднесено с Kapatovo White 2018, Долината на Струма, България >>>Джорди Морера Сизар е човек, с когото задължително трябва да се запознаете. Роден във Валенсия, специализира при някои от най-добрите шеф-готвачи в света като Феран Адриа и Мишел Бар. Бил е главен готвач на няколко ресторанта със звезди "Мишлен", след което е ръководил няколко собствени проекта. Консултирал менютата на много ресторанти получили звезди "Мишлен" като La Nacional, първият испански ресторант в САЩ, основан през 1868 г. Днес освен TV водещ, Джорди е и главен рецептолог и консултант на една от най-високо позиционирани испански вериги супермаркети Mercadona.✦✦✦☛ За куверти: bacchus.bg/top
3/7 снимки в галерията >>> ЯСТИЕ: Бакалао готвено на ниска температура, моркови на жар,
шафраново алиоли, въздух от магданоз и лимонена трева
Поднесено с Kapatovo White 2018, Долината на Струма, България >>>


Джорди Морера Сизар е човек, с когото задължително трябва да се запознаете. Роден във Валенсия, специализира при някои от най-добрите шеф-готвачи в света като Феран Адриа и Мишел Бар. Бил е главен готвач на няколко ресторанта със звезди "Мишлен", след което е ръководил няколко собствени проекта. Консултирал менютата на много ресторанти получили звезди "Мишлен" като La Nacional, първият испански ресторант в САЩ, основан през 1868 г. Днес освен TV водещ, Джорди е и главен рецептолог и консултант на една от най-високо позиционирани испански вериги супермаркети Mercadona.

✦✦✦

За куверти: bacchus.bg/top

Реклама »