7/7 снимки в галерията
>>> ДЕСЕРТ: Портокал, шоколад и иберийски емоции
Поднесено с коняк Hennessy X.O. >>>
Франсиско Лоренсо идва от поколения на майстори сладкари и кулинарията тече във вените му. Израснал е в Испания, но работата му го отвежда в ресторанти в Европа, Америка и Азия. Ръководил е кухните както на гурме ресторанти, така и на големи международни вериги. В работата си той комбинира вкусовете от старите семейни рецепти с нови техники и превръща класическото в модерно, като търси вдъхновение в архитектурата, химията и киното. Днес той е екзекютив шеф на HRC Culinary Academy и шеф-инструктор в ресторант "Таланти" - София.
✦✦✦
☛
Вижте повече информация за събитието и купете своя куверт още сега на bacchus.bg/top