Галерии

Ресторант на годината 2018: Менюто

Снимки: Драгомир Ушев 22 април 2019, 11:39
Представяме ви ястията на церемонията "Ресторант на годината Бакхус 2018, Acqua Panna & S.Pellegrino" Селекция от аmuse bouches, приготвена от Red Devil Catering. Селекция от аmuse bouches, приготвена от Red Devil Catering. Селекция от аmuse bouches, приготвена от Red Devil Catering. Цветомир Николов от ресторант Niko'las 0/360

Оризово тесто пълнено с преса иберикa бейота, скариди и подправки, поднесено върху биск от скариди, шери, тонкацо с боровинки и чипс от хамон

Поднесено с авторски коктейл Beluga Noble, приготвен от Драго Иванов
Джорди Морера Сизар, готвач, рецептолог и консултант, Валенсия

Бакалао готвено на ниска температура, моркови на жар, шафраново алиоли, въздух от магданоз и лимонена трева

Поднесено с Kapatovo White 2018, Долината на Струма, България
Адриан Леонели, Баски Кулинарен Център

Баски Surf & Turf: Чангуро краб с традиционен баски боб

Поднесено с Carlos Serres Reserva Red 2012, Rioja, Испания
Васил Спасов, ресторант aEstivum

Качамак със сланина Иберико, блек ангъс сесина, български соев сос от ферментирал смилянски фасул, мариновани зеленчуци, цвик и масло бьор ноасет

Поднесено с Tikveš Barovo Red 2015, Северна Македония
Виктор Мартин, ресторант TRIGO, Валядолид

Млечно агнешко от Валядолид с диви гъби

Поднесено с Bodegas Sinforiano Quelías Rosé 2018, Cigales, Испания
Франсиско Лоренсо, HRC Culinary Academy

Портокал, шоколад и иберийски емоции

Поднесено с коняк Hennessy X.O.


С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK