Галерии

Бар на годината 2018: Церемонията

Снимки: Драгомир Ушев 22 април 2019, 15:29
За първи път списание "Бакхус" раздаде наградите на най-отличилите се барове в конкурса "Бар на годината, Бакхус". Те бяха връчени на 30 март на голямо бар шоу-церемония.

Разгледайте галерията, за да видите как протече вечерта ни.
Специално за събитието, построихме най-големия бар в страната, на който десет култуви бара от цялата страна сервираха авторски коктейли цяла вечер:

- Култура Speakeasy Bar, Варна
- Пощата, Пловдив
- Спутник, София
- By The Way, София
- One More Bar, София
- Public, София
- Tequila Bar Funky Monkey, Велико Търново
- Тhe Hub, Монтана
- 5L Speakeasy Bar, София
- Lili Pham, София
На събитието имаше и специална уиски стая, домакин на която беше първият уиски бар в София - "Бар Caldo", който представи селекция от над 50 вида висок клас бутикови уискита. Водещ на церемонията беше тромбониста Вили Стоянов. Първата награда беше в категория "Дебют". Наградата връчи Моника Стефанова, съосновател на агенция XactWay. Победител в категория "Дебют" беше DSQUARED2 Cocktails & Lounge. Следващата категория беше за "Ресторант-бар". Наградата беше връчена от Тед Лелекас, посланик на Моет Хенеси за Централна и Източна Европа. Победител в категорията стана Щастливото прасе Food & Cocktails. Георги Георгиев, съсобственик на Томеко, обяви победителят в категория Бар на Читателите. Наградата взеха Tequila BAR Funky Monkey от Велико Търново. Следващата категория беше "Коктейл бар". Наградата беше връчена от Лорета Тоска, основател на IceUp. Наградата спечели The Cocktail Bar, като тя беше приета от тяхно име от шеф Цветомир Николов. Списание "Бакхус" връчи и една последна категория изненада за цялостен принос. Тя беше обявена от главния редактор на списанието Джиджи Лагадинова. Наградените бяха By The Way. За музиката през първата половина на вечерта се погрижиха Sofia Beats-колектив от български артисти и лейбъл, който работи с различни музиканти. На партито ни пускаха Boyan, Junkfool и Djobry. По-късно вечерта зад пулта застана и Hristo Penchev от техно колектива Бетон, по-известен като Ристо. За вусната храна през цялата вечер се бяха погрижили партньорите ни RedDevil и Томеко.


С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK