Галерии

Bee My Bloom

Bee My Bloom 28 ноември 2019, 14:27
BEE MY BLOOM е изцяло български биологично чист продукт, който носи поезията на отминали времена, създаден е с дълбоко уважение към природата и ресурсите, които тя така щедро ни предоставя.

Всичко започва с едно преместване от намерена на тавана книга с рецепти от 1907 г. Рецептата, написана на стар български, е за мед от акация, добит по меките хълмове на Стара планина и розов цвят събиран на изгрев в долините й. Току що набраният свеж розов цвят се потапя на пълнолуние, за да се освободят ароматите му и да се слеят с тези на меда. След три лунни цикли, дъха на благоуханната роза се прехвърля в меда и заедно създават BEE MY BLOOM.

Малцина са тези, които са запазили знанието и познават този тайнствен танц от вълнуващи ритми, вдъхновени от аромата и сладостта на българската природа.
Това е и началото - тази рецепта и желанието да се направи нещо толкова добро, колкото е било възможно някога, преди времето да се забърза. Проявяваме любопитство, уважение и доверие към миналото, за да може днес да се насладим на сладостта от чисти естествени продукти.

BEE MY BLOOM може да бъде приготвен само през юни, когато пчелите са направили първия акациев мед, а в Долината на розите е започнал розоберът. Комбинацията от най-добрия мед и най-уханните рози има само една цел - да създаде вълнуващо преживяване за сетивата. Всяка стъпка на производство, както и всеки отделен елемент, са докоснати от човешка ръка, без намеса на машини и без принуда. Луната получава своето време, за да създаде своето вълшебство, за да се роди през октомври BEE MY BLOOM.

Отношението към природата е отразено и в произведеното количество. Има създадени само 1 677 големи и 1010 малки буркана. Всеки един от тях е напълнен и номериран на ръка.

Всичко за първия Бакхус Коледен Гурме Базар вижте тук.

Научавайте новостите за събитието във Facebook.

Купете билет онлайн с намаление тук.
BEE MY BLOOM e създаден за подарък, който да носи преживяване и наслада. Всяка отделна част може да бъде използвана отново. Дъбовата капачка е ръчно изработена и може да се използва за свещник. Сертифициран BIO продукт , получен от BIO розови листа от Роза Дамасцена и мед от BIO акация в расфасовки от 400гр и 140гр.

Всичко за първия Бакхус Коледен Гурме Базар вижте тук.

Научавайте новостите за събитието във Facebook.

Купете билет онлайн с намаление тук.


С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK