Галерии

Зелена Храна

Green Food 28 ноември 2019, 14:59
Зелена храна е компания на ентусиасти, основана през 2016 година със стремеж за създаване на интересни алтернативи храни, насочени към вегани, вегетарианци и кулинарни приключенци. Продуктовата ни гама обхваща различни растителни източници на протеини, включени в интересните рецепти на продуктите ни. Съставките са натурални, напълно веган, без ГМО продукти и без изкуствени добавки. Стремежът ни към отличен вкус и здравословна храна създаде двете ни линии продукти – Oh my veggies растителни пастет от фасул и GourmeTofu мус от тофу.

Всичко за първия Бакхус Коледен Гурме Базар вижте тук.

Научавайте новостите за събитието във Facebook.

Купете билет онлайн с намаление тук.

>>>>>>>>

Всичко за първия Бакхус Коледен Гурме Базар вижте тук.

Научавайте новостите за събитието във Facebook.
OH MY VEGGIES ПАСТЕТИ
Растителни пастети за естети

Пастетите Oh my veggies са изцяло растителни, здравословни и натурални. Произведени са в модерен завод в Сърбия и са ориентирани към хора, чието хранене е базирано на растителни продукти – вегани и вегетарианци. Консистенцията им е гладка и подходяща както за консумация върху хлебна основа, така и за интегриране в различни рецепти. Продуктите са без глутен, ГМО съставки и без консерванти или други изкуствени добавки. Семпли и питателни, пастетите са в лека и компактна опаковка и приготвени от качествени суровини. Продуктовата гама съдържа шест вида–фасул, гъби, билки, тиквени семена, слънчогледови семена и пикант. Пастетите са идеален избор за бързо хапване, за разходка в планината или офиса. За основно хранене или като интересно допълнение за различни рецепти.

GOURMETOFU МУС
Фантастичен вкус

Гурме тофу мус е продукт роден от фантазия и стремеж към фантастичен вкус. С три прекрасни вкуса, всяка опаковка от муса носи 25 грама чист растителен протеин. Съставките му са подбрани внимателно – тофуто създаваме с натурална соя и сол нигари, по-известна като магнезиевото чудо от Япония. Нигари е естествена добавка, богата на морски магнезий, както и на 100 други минерални соли и микроелементи. Произвеждаме нашия мус в Сърбия, където продукти с ГМО са забранени от закона и не се произвеждат. Соята, вложена в нашето тофу е напълно натурална и без ГМО. За създаването на превъзходния вкус на муса използваме маслиново масло, морска сол и ябълков оцет. Лек и нежен, мусът от тофу е подходящ за хапване върху хляб или друга основа, но и за всички кулинарни любители, които с вкус и фантазия създават превъзходни рецепти за всякакви ястия. Приказните същества от опаковките на нашия мус ви предизвикват да създавате фантастичен вкус във всяко ястие.

Мус от тофу с чушки
Мусът от тофу с чушки е лек и питателен, с парчета сладки червени чушки. В него няма лютивина, а само наслада от мекия вкус на добре изпечените, червени чушки, която идеално пасва върху ухаен хляб, за да донесе фантастичен вкус. Триоката котка наблюдава всеки, който иска да развихри фантазията си за нещо ново и да създаде фантастичен вкус.

Мус от тофу със сусам
Мусът от тофу със сусам е нежен, много нежен, носи в себе си лек и загадъчен вкус от Изток, търсейки нови и дръзки комбинации с хляб, крекери и други хрупкави храни. Двуглавият гарван грижливо следи всяко сусамено семе да е превъзходно и да извади наяве идеи, които да сътворят фантастичен вкус за всяко ново ястие.

Мус от тофу с копър
Мусът от тофу с копър е толкова нежен, колкото и свеж и лек и въздушен. Прекрасна компания за различни зеленчуци и хрупкави хлебчета, мусът носи усещане за фееричност и мекота. Хамелеонът се облизва лакомо, а мусът ни, изпълнен със свежестта на копъра и питателността на соята, се превръща в прекрасен лек обяд и щипката вдъхновение за фантастичния вкус на вечерята.

Всичко за първия Бакхус Коледен Гурме Базар вижте тук.

Научавайте новостите за събитието във Facebook.

Купете билет онлайн с намаление тук.


С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK