Галерии

Зехтини Elly's Supreme Taste

Ellys Supreme Taste 02 декември 2019, 16:26
Здравейте приятели, кулинари, експериментатори, ценители и любители на качествената храна!

Създадохме Elly's Supreme Taste през 2017 година, като доставяме на българския пазар висококачествени маслинови масла екстра върджин и балсамови оцети от Гърция, Испания и Италия. Ексклузивни представители сме на марките Aristeon, Ariston и Nobleza Del Sur, някои от които печелят престижни международни конкурси. Предлагаме и уникалното Baby Oil, което е предназначено за първото захранване на бебето след 6-тия месец.

Стремим се да предлагаме информация за полезните свойства на зехтина и да образоваме българските потребители като участваме в много общи проекти с Анна Петкова, сертифициран сомелиер по зехтин Extra Virgin, която е завършила престижната програма International Culinary Center и Olive Oil Times Education Lab в Ню Йорк.

Работим със специализирани бутикови магазини, ресторанти, кетърингови компании и едни от най-добрите кулинарни академии. Участваме в най-престижните винени събития в България, правим дегустации пред най-взискателните клиенти и се разрастваме всеки ден.

Всички продукти са докоснали сетивата ни и затова решихме да ги споделим с онези от вас, които търсят нови кулинарни преживявания. Понякога само една нова съставка е достатъчна, за да предизвика експлозия на вкусовете и да преобрази любимата ви рецепта. Ще разбъркваме заедно ароматите на портокал, лимон, горски билки, зехтин, балсамико, шоколад и екзотични подправки в една приказна рецепта без край наречена Elly's Supreme Taste.

Всичко за първия Бакхус Коледен Гурме Базар вижте тук.

Научавайте новостите за събитието във Facebook.

Купете билет онлайн с намаление тук.
Всичко за първия Бакхус Коледен Гурме Базар вижте тук.

Научавайте новостите за събитието във Facebook.

Купете билет онлайн с намаление тук.


С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK