С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Платена публикация

Вечери в ритъма на суинга и с привкус на розе Chanson

Бакхус
03 Юни 2011, 18:29
Share Tweet Pin it Share

Серията от суинг-вечери с привкус на розе, които избата "Домейн Бойар" започна заедно с триото Sentimental Swingers още през пролетта в чест на новата си серия розета Chanson, продължават.

Следващото събитие е насрочено за 9 юни във Варна и ще се проведе в наскоро реновирания ресторант "Хоризонт". Вечерта ще премине на терасата на заведението, под мотото "Шансон Модерн". Това е и името на розето на "Домейр Бойар", което ще съпровожда песните на Sentimental Swingers. Миналия месец виното Chanson Modernes, произведено от сорта марселан, завоюва златен медал на престижния френски конкурс Mondial du Rosé.

Куверти за вечерта могат да бъдат закупени от ресторанта.

  • снимка: Domain Boyar



На 11 юни, вече в София, ще се проведе и вечер с участието на второто вино от серията Chanson - Chanson Cabaret от редкия за България сорт каладок. Събитието ще се състои в Sofia Live Club и на сцената отново ще се качи триото Sentimental Swingers, които са и официални лица на розе-серията на "Домейн Бойар". Те ще пеят под акомпанимента на Михаил Йосифов Секстет и диджеите от The Smugglers Collective.

Билети за кабаре-вечерта са на цена от 12 лв (15 лв в деня на събитието) и могат да се намерят в сайтовете www.eventim.bg, www.ticketstream.bg и www.ticketsbg.com.

  • снимка: Domain Boyar



Новата серия Chanson включва три розета - Chanson Classique от сорта пино ноар, Chanson Cabaret от каладок и Chanson Modernes от марселан.

Share Tweet Pin it Share

Реклама »