Платена публикация

С дух на истинско италианско лято

ресторант Capri 19 юни 2012, 11:34
       

Ресторант Capri е известен на столичани още от 90-те години, но сега е обновен по нов и модерен начин. Старо дърво и ковано желязо в комбинация с орнаменти на стени и тавани подчертават венецианския дух на ресторант Capri.

Tук можете да се насладите на авторски кулинарни специалитети, поднесени в уникална атмосфера, комбинация между лукс и романтика с лек средиземноморки полъх, пренасяща ви на остров Капри. С настъпването на лятото имате възможност да се насладите на "Райската градина на Капри", където с чаша вино може да се откъснете от сивото ежедневие.

Ресторантът предлага разнообразни изкушения от скариди, октопод, калмари, както и телешко карпачо. Менюто включва както разнообразие от средиземноморски рибни деликатеси, така и изтънчени ястия от телешко, патешко и свинско бонфиле.

Обърнато е внимание и на любителите на вегетарианското меню – представените салати могат да задоволят и найизтънчения вкус. А за финал на вашето кулинарно пътешествие – Панджиало ди Капри! Специално селектираната листа с висококачествени български и чуждестранни вина е заслужен финал на вкусната храна, защото хубавото вино е неизменна част от доброто меню.

Ресторант Capri, разположен на бул. "Цариградско шосе", до хотел "Плиска" - на 2 мин. от центъра, с осигурен голям брой паркоместа.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK