Платена публикация

Напитки за Седмица на ресторантите - "Вкусната здравословна кухня"

Бакхус 24 април 2013, 11:56

Цената на куверт за Седмица на ресторантите на Бакхус включва консумация по 125 мл от вид вино, 50 мл аперитив, 30 мл диджестив, дегустационни води Acqua Panna& S.Pellegrino.

ВИНЕНИЯТ ЛИСТ към менютата на ресторантите е изготвен и предоставен от Angelus Estate и Greus

GREUS:

Greus Sauvignon Blanc

Описание: Виното е произведено от ръчно брано, добре узряло грозде от сортa Совиньон Блан от собствени лозя, намиращи се в землището на с. Каменар и гр. Поморие.
10% от виното завършва ферментацията си в нови дъбови бъчви.
Искрящ цвят, със зеленикав оттенък. Елегантен аромат на билки, море и тропически плодове. Вкусът е нежен, с приятен завършек на кайсиева ядка.

Greus Rose

Описание: Виното е произведено от ръчно брано, добре узряло грозде Каберне Совиньон от собствени лозя, намиращи се в землището на гр. Поморие.
Цветът е жизнен и свеж. Ароматите са богати, но много фини и елегантни.
Плодовите аромати се допълват от богатия и интензивен вкус, изключително плътен и завършен.

ANGELUS ESTATE:

Stallion Classic / Каберне Совиньон, Каберне Фран,Сира & Мерло /

Описание: Интензивен черешов цвят с виолетови нюанси. На нос преобладават ароматите на черни горски плодове в съчетание с пикантни подправки и фини дъбови нотки. Завладява сетивата с добре структурирана и балансирана атака, ефирно тяло с прекрасна структура и елегантно интегрирани меки танини на финала. Едно чудесно вино, резониращо в трайно приятно усещане.

White Stallion / Chardonnay, Viognier & Sauvignon Blanc /

Описание: Едно вино с кристално чист, златист лунен цвят и гланцов блясък. Атрактивен многопластов нос, в който се долавя акценти на екзотични цветя и мед. Мека атака, балансиран и добре изразен свеж, плодов аромат съчетан с хармонични дъбови нюанси, допълващ се от нотки на бадемово масло и препечена портокалова кора. Впечатлява с дълъг финал и нежен послевкус. Изключително богато на аромати и вкусови усещания вино, в което може да откриете себе си.


Гостите на 
седмицата през май, посветена на търсенето на здравословно приготвената храна, ще имат възможност да опитат:

КОНЯК Hennessy Fine de Cognac

УЗО Adolo

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK