Екип на Devin спечели престижна бизнес награда

DEVIN 26 септември 2016, 15:21

Екип на DEVIN спечели голямата награда в тазгодишното издание на престижния бизнес конкурс Case Study Competition, който се проведе в град Блед, Словения. Те достойно представиха България по време на международното състезание и победиха в оспорвана надпревара с отборите на Сърбия, Македония, Хърватия, Словения, Румъния и Босна и Херцеговина.

В рамките на конкурса, участниците трябваше да решават конкретен казус и да покажат умения в сфери като бизнес планиране, финанси, комуникационни умения, преговори, презентиране, лидерски умения и др. След успешно представяне и защита на своето бизнес решение, отборът на DEVIN получи максимален брой точки от журито и грабна голямата награда – професионални обучения за компанията на стойност 20,000 евро.
"Щастливи сме, че успяхме да представим успешно не само DEVIN, но и България, и да докажем, че тук работят истински професионалисти и хора, които могат да бъдат конкурентни на всеки друг пазар в Европа или по света. Да победим ни помогна силният ни екипен дух, мотивацията и амбицията да дадем най-доброто от себе си. Ние бяхме сплотени и се подкрепяхме като отбор през цялото време", – коментира Анна Кираджиева, Старши бранд мениджър в DEVIN.

Конкурсът Case Study Competition се организира всяка година от Висшето училище по мениджмънт в град Блед, Словения. Учебното заведения има над 30-годишна история и подготвя водещи бизнес кадри на управленски позиции в световен мащаб. Конкурсът е създаден през 2007 г., като през 2012 се превръща в глобална инициатива.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK