Платена публикация

"Black Sea Gold Pomorie" обра наградите на Винария 2017

Black Sea Gold Pomorie 24 февруари 2017, 11:23

"BLACK SEA GOLD Pomorie" грабна общо 18 медала и две отличия Grand Prix на награждаването на конкурса снощи, състояло се в Международния панаир в Пловдив. За пореден път винарната е единственият участник в конкурса, който получава две награди Grand Prix в надпреварата за "винените оскари". Златен Ритон получиха Розе Golden Rhythm 2016 и VILLA MARVELLA Кабрене фран 2016. "BLACK SEA GOLD Pomorie" категорично запази лидерската си позиция при ракиите и виненото бренди. Емблематичната серия Бургас 63 се отличи за пореден път с два златни медала, както и класическите Бургаска Мускатова и Поморийска мускатовa.

Голямата изненада на BLACK SEA GOLD Pomorie спечели първия си златен медал.. От известно време технолозите на винарната подготвят ново Шардоне, което има претенции на победител. VERRA TERRA Шардоне е най-новото попълнение в портфолиото на поморийската винарна в супер-премиум серията VERRA TERRA и съвсем скоро ще бъде на пазара.

Другите дебютанти в конкурса са 15-годишното и 25-годишното бренди "BLACK SEA GOLD", които се отличиха редом с добре известното за ценителите 33-годишно бренди XO.

Наградите получи Йордан Панайотов, Изпълнителен директор на "BLACK SEA GOLD Pomorie" от председателя на Националната лозаро-винарска камара Радослав Радев и Иван Соколов, Председател на Съвета на директорите на Международен панаир Пловдив. "Медалите са признание за нашия труд и усилия, но най-ценното признание за нас е високата оценка на потребителите.", коментира Панайотов.

Винария продължава до 26 февруари в Международния панаир в Пловдив, където могат да бъдат дегустирани отличените напитки от конкурса.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK