Платена публикация

Olympus OM-D E-M5 Mark II

Olympus 02 юни 2017, 15:48

Висок клас фотоапарат с гарантирано най-добрата стабилизация на изображенията, идеален за снимки и видео без размазване при лоша светлина и без статив, с удобен и компактен размер с тегло само 417g. и качествена влаго, прахо и студоустойчива конструкция, така че нищо да не пречи на творческия Ви ентусиазъм и желание да направите желаните кадри или филми. С този модел определено ще се отличите от тълпата фотографи!

А ако сте запален видеограф, с Е-М5 Mark II няма да се нуждаете от допълнителни стабилизиращи устройства, за да съхраните важните моменти с високо Full HD качество. Изключително удобен за целта е и големият подвижен дисплей със сензорно управление, откъдето можете да контролирате не само фокуса, но и прикачения микрофон за запис на качествен звук.

Благодарение на вградените WiFi възможности на апарата, можете да ползвате смартфона си за дистанционно управление и настройка на блендата, скоростта на затвора и другите параметри, без дори да се докосвате до фотоапарата. С апликацията OLYMPUS Image Share, свалена на Вашия смартфон, можете да снимате от разстояние и моментално да качвате кадрите в социалните мрежи.

Удобство е също разнообразието на обективи за системата Micro 4/3 – изключително богата гама компактни обективи, някои от които влаго, прахо и студозащитени. Това е перфектният избор за реализация на Вашите артистични визии - от макро и широкоъгълен, до телефото. Високото качество на обективите в съчетание с OM-D технологиите гарантират винаги прекрасни снимки и видеоклипове.

И накрая да споменем, че до 15 юли 2017г. можете да се възползвате от офертата на Olympus за 200 лв. бонус за модела, както и за 5 обектива от тази система. Повече информация ще намерите на bonus.olympus.eu.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK