Платена публикация

Contemplations – изкуство в бутилка вино

Катаржина Естейт 26 октомври 2017, 00:00

Катаржина Естейт представи новата си реколта червени вина

Единствената серия с концептуални етикети в България на винения бранд Contemplations, за пореден път събра на елегатно арт събитие ценителите на добрия вкус. В изложбена зала 2.0, на едно от най-романтичните места в София – Малките пет кьошета, бяха изложени във формата на картини етикетите на един от най-успешните брандове на Катаржина Естейт.

За да изрази особения си сентимент към изкуството, Катаржина Естейт осъществи оригиналната си идея да обедини визията на един от етикетите, носещ имато Фонограф с красотата на боди арт изкуството. Той беше пресъздаден от младата и талантлива Мишел Вълчева - художник и боди-арт артист.

"Избрахме картината на етикета "Фонограф" като израз на новаторството, въображението, таланта и страстта, които влагаме във всичко, което правим." сподели с гостите на събитието Цветелина Николова, управляващ директор на избата. Така тя акцентира върху факта, че Катаржина Естейт винаги е била свързана с изкуството. И именно то е една от основните движещи сили за създаването на прекрасните вина на избата.

Топлата октомврийска вечер и арт атмосферата събраха много приятели, партньори и ценители на качествените вина на Катаржина Естейт. Между гостите се открои шоуменът Ники Кънчев, бизнесменът и политик Владимир Каролев и др. Те с интерес и удоволствие дегустираха новата реколта червени вина на избата, био вина и вина носители на високи отличия от най-големите винарски конкурси – Cheval, Contemplations, La Bella, Katarzyna Mavrud, Bio Red Wine, 10th Harvest, Encore Syrah, Question Mark и др. Гурме кетъринга удовлетвори изискванията на най-претенциозните гости, като им предложи еленски бут, прошуто, три вкуса сирене гауда, домашни гризини и бонбони шоколадов трюфел.


С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK