Платена публикация

Нов онлайн магазин за професионално кухненско оборудване

Kuhnensko 20 януари 2018, 14:00

Съвсем скоро стартира сайтът kuhnensko.com. Зад непретенциозно "кухненско" всъщност се крие целият асортимент, необходим за оборудването на една професионална кухня, бар или ресторант.
Сайтът предлага алтернативи както за тепърва прохождащи мечтатели с ограничен бюджет, така и за ресторантьори от "тежката категория".

В забързаното ежедневие на всеки професионалист, да има избор от барово и кухненско оборудване на един клик разстояние е повече от предимство. Разбира се, за всеки желаещ да се възползва от максимата "око да види, ръка да пипне", е и възможността да посети шоурума на сайта, намиращ се в София на ул. "Хайдушка гора" 28-32.

Предлаганите уреди са от реномирани марки в Европа, но зад този онлайн проект се крие не само желанието за предлагане на качествено оборудване. Той е насочен изцяло към бизнеса и с помощта на екип от професионалисти се стреми да дава възможно най-добрите решения на своите клиенти.

В блога на сайта пък ще могат да се открият статии както с полезна информация за нововъденията в сферата, така и ревюта на готварски и барови уреди.

kuhnensko.com все още прави първите си стъпки, но дава заявки за сериозно онлайн присъствие.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK