Платена публикация

Катето Евро отвoри ресторант Вкъщи

vkashti.bg 03 юли 2018, 12:00

Актрисата провокира гостите на новото място с екзклузивно кулинарно изживяване

Шармантната актриса, водеща, майка, баба и човек Катерина Евро е доказала, че обича да готви и винаги е в центъра на вниманието във всяка компания. И съвсем логично поредното ѝ поприще е това на готвач, който "твори" у дома.

Катето, както я наричат всички, отвори ресторант, който хем е модерен и разчита на новите технологии, хем предлага на гостите си домашен уют и задушевна обстановка. И всичко това е изключително ексклузивно, като за най-VIP-овете на планетата.

Нейният помощник-готвач е OptiGrill+ от Tefal, който е точното попълнение за постигане на професионални резултати при гриловане у дома. Грилът може да пече всевъзможни работи, благодарение на своите автоматични програми и индикатор за степента на готовност, който може да задоволи и най-изтънчените вкусови предпочитания.

"Обичам домашната обстановка, но обичам и добре приготвената храна. Вече по-рядко се събираме там, където може да ѝ се насладим и където най-много обичаме да бъдем — вкъщи."

Ето защо новият ресторант, който отвори врати на тайно място, предлага уютна и интимна атмосфера и се казва... "Вкъщи". Катето Евро и кулинарният й партньор Tefal OptiGrill+ ще предложат вкусово преживяване за специални гости, които ще бъдат избрани на случаен принцип след предварителна резервация на www.vkashti.bg.

Още 6 щастливци ще бъдат посрещнати на новото място, като всеки един от тях ще има възможността да доведе и любимия си човек, за да се насладят заедно на една от 2-те оставащи ексклузивни вечери.

Менюто ще бъде разнообразно, като гостите ще имат възможност да опитат богат избор от месни и безмесни ястия, приготвени по любимите рецепти на Катето. Кулинарните предложения ще включват всевъзможни видове месо – телешко, свинско и пилешко, риба, както и разнообразни зеленчуци за любителите на вегетарианските ястия. Разбира се, всички тези ястия ще бъдат приготвени с Tefal OptiGrill+ в дошашни условия по желания от гостите начин – от алангле до добре изпечено.

Изненадите ще започнат от вратата, където всички гости ще бъдат посрещнати с домашна баница.

Регистрирайте се на www.vkashti.bg до 05.07.2018 г. за последните 2 вечери на 10 и 11.07.2018 г.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK