Платена публикация

Коледен ретро трамвай на Катаржина Естейт ще вози безплатно на 15 декември

Катаржина Естейт 04 декември 2018, 17:00

Хиляди усмивки събра Коледният ретро трамвай на Катаржина Естейт. Празнично украсеният трамвай премина през снежна София, като всички, които се качиха, вместо да си купят билет, трябваше да украсят коледна играчка.

Катаржина Естейт дари играчките на децата, дошли за тържественото запалване на светлините на новогодишната елха пред НДК. Активността е част от социалната политика на избата и се провежда съвместно със Столична община и Столичен Електротранспорт ЕАД.

Своеобразната Коледна работилница на Катаржина Естейт ще се проведе отново в ретро трамвая на 15 декември.

Маршрутът ще бъде пл.Възраждане – НДК – кв. "Иван Вазов" от 11 до 13 ч., след което, в 13.30 ч. ще се пренесе в шатрата пред Street Chefs, на ъгъла на ул. "Ангел Кънчев" с ул. "Петър Парчевич". Там столичани ще могат да вземат участие в Коледно парти с много изненади и музика в празнична атмосфера.


С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK